vitorla
ernyő
sárkány
ballon
ul
motoros

Error: No articles to display

Tanfolyam

Figyelem, veszélyes kuponos siklóernyős képzések!

 Kedves látogató!

  Ezúton szeretnénk véleményünket megosztani veled a magyarországi siklóernyős „kuponozással” kapcsolatosan. Kifejteni és felhívni figyelmeteket ebben a marketink fogásban rejtőzködő lehetséges problémákról.

Minket is megkeresett már több úgynevezett „kuponos” cég- szolgáltató és tájékoztatott eme nagyszerű lehetőségről amely  „mindenkinek jó lehetőséget kínál”  maguknak a fogalomból általában 30% -os jutalékot kérve.

Magyarországon a siklóernyőzés jogi keretei szabályozva vannak. Az önálló repüléshez  minimum „A” vizsga szükséges, amely teljesítésének szabályait a jogszerűen működő szervezetek oktatási tematikája hatóságilag elfogadott módon rögzíti: Itt mindent megtalálsz link:  http://siresz.hu/ 

   A kuponozást teljesítő klubok „iskolák” pl. 3 napos kurzust követően oklevelet ajánlanak, amely pusztán formai oklevél valós tartalom nincs és nem is lehet mögötte. Ezen oklevél nagyon sok kezdőt és laikust megtéveszt – belevágnak az éppen kedvezőnek hitt oktatásba elfogadván a kuponos ajánlatot. 

 Álláspontunk szerint komoly és valódi oktatására szakosodott klubok nem élnek és nem is élhetnek ezzel a lehetőséggel, nem csak azért mert  a 30% os jutalék megfizetése igen kedvezőtlen feltétel, és elvonja a forrásokat magától az oktatástól hanem azért  mert nem lehetséges valódi  teljesítés az általában megtévesztően reklámozott módokon.

Gyakorlatban 3 nap alatt semmilyen alapképzést nem lehet megvalósítani pusztán kedvcsináló lehet, amely például nálunk MINDIG ingyenes nyílt napok keretén belül zajlik. A nyílt napon térítés nélkül kapjátok tőlünk ugyan azt amit a kuponnal egyébként megvásárolnátok…

A legrosszabb dolog  a kuponozással kapcsolatosan pedig az, hogy mivel a szervező is tudja hogy valójában (Pl 3 napos kedvcsináló nap), nem képes és nem is kell megtanítania siklóernyőzni az érdeklőt az oklevél fejében, továbbá a „tanfolyam jellege miatt” csupán többnyire  a földi használatra szánt repülés képtelen olcsó felszerelések amortizációs költségével kell csak számoljon, így nagyszerűen megérheti neki.

Az elvégzett kuponos alkalmakat követően pedig a továbbra is lelkes érdeklődő beiratkozhat egy rendes tanfolyamra az „A” vizsgáért, amely érdeklődők köre a klubjának alapbázisául szolgálhatnak…

 

-        Elmélet: Nálunk csak az elméleti képzés tantermi keretek között 7 laklommal heti 3 órát jelent tehát folyamatosan 7 héten keresztül zajlik (csütörtökönként este)

-        Gyakorlat: Minimum  12-14 teljes gyakorlati nap a hatóságilag érvényes és elfogadott tematika szerint      

A mi marketingünk: A színvonalas oktatásnak jó klubhangulatnak nem kell cégér. Mit jelent ez nálunk a gyakorlatban? Természetesen reklámozunk mi is de a tanítványaink mint egy fel közvetlenül általában személyes ajánlás útján jön el hozzánk.

-        Fentieken felül: Az MSE siklóernyős szakosztályt hatékony oktatási napok színvonalas eszközpark  és nagyon jó klubhangulat jellemzi.  Érdeklődsz a siklóernyőzés mint kiváló repülési lehetőség iránt?  Vedd fel velünk a kapcsolatot, várjuk további kérdéseidet.

 


Üdvözlettel:
MSE csapat